2009. október 9., péntek

14. fejezet I/II

Beszélgetés 1/2
Edward szemszöge

Megláttunk 4 alakot pontosabban négy vámpírt. A szemük aranyszínű volt így tudtuk, hogy nem akarna balhét. Ott két nő és két férfi volt. Az egyiknek Kleopátrásra le volt vágva a szőkés barnás haja, míg a másiknak ugyan olyan csak göndörbe és teljesen szőke de voltak benne citromsárga csíkok. A fiatalabbik srác hasonlított a göndör hajú lányra. De ekkor azonban az apám előre lépet.
-Jó napot az én nevem Carlisle Cullen. Ez itt a családom a feleségem Esme. A fiaim: Edward, Emmett és Jasper. A lányaim pedig Alice és Rosalie. Ők itt a barátaink de velünk élnek Kety és Jon Jonas.- mutatott végig Carlisle.
-Örvendek az én nevem Cintia, de szólítsanak Sziszi-nek ő a férjem Chars a „rokonaink” meg Kasandra és a bátya Dave.- akkor jól gondoltam, hogy rokonok.- Merre laknak mer nekünk úgy 1 km-re, van a házunk, és akkor átjöhetnének megbeszéli néhány dolgot.
-Szívesen elfogadjuk a meghívást.- felelte Esme és már rohanásba is kezdünk. Egy nagyon szép ház előtt fékeztek le. Bementünk nappaliba és ott ült egy nő egy hát hónapos gyerekkel.
-Köszönöm Hony, hogy vigyáztál Tinára, de most már hazamehetsz.- mondta neki Cintia.
-Nincs mit é jó éjt.- mosolygott ránk Hony. Miután nő elment leültünk és jó pár percig kellemetlen csönd volt csak a kislány szívdobogását lehetett hallani.
-Bocsánat a faragatlan kérdésemért de honnan van maguknak gyerekük. Kérdezte Rose. De egy kis féltékenység is vegyült a hangjába.
-Ez egy hosszú történet. Na szóval két hónappal előttig egy Bella nevű lány a családunk tagja volt de a Volturi megtudta a különleges képességét. Bár fogalmunk sincs, hogy hogyan és melyiket de megtudták és elment velük, hogy ne bántsa a kis Tinát.- itt rámosolygott a kezében lévő kisgyerekre. Esme nagyon vágyakozva nézett rá, ahogy Rose is.- Nyugodtan fogjátok meg nem, zavarja a hideg bőr.- nyújtotta oda nekik. Esme a kezébe fogta, aztán átadta Rosalie-nak. Nagyon el voltak bűvölve tőle.- Na hol is tartottam? Meg is van. Na szóval van egy olyan képessége, van, hogy képes újra emberré válni. De ilyenkor ilyenkor minden emberi teendőre szükség van. A nőknek lehet gyerekük, de közben nem öregszünk. Hát így van ez a kis tündér köztünk.- mindenkinek leesett az álla. Rose és Esme szemébe felcsillant a remény, hogy lehet gyerekük.
-Elnézést azt mondta, hogy több van. Ha szabad megtudnom mik azok?- kíváncsiskodott Carlisle.
-Sajnálom, de azt nem mondhatjuk el. De felettébb gyors és erős a szaglása a látása és a hallása is jobb mit bármelyik vámpírnak. És ami a legfurcsább elég volt neki pár korty „újszülöttként” egy szarvas vérből. A szeme élénk narancssárga. A bőre még a mélyekénél is fehérebb de olyan gyönyörű.- mondta Chars.
-Nálam biztosan nem szebb.- mondta Rose nagy egója.
-Sajnálattal közlöm, hogy még nálad is szebb. Még Sana szerint is a világ legszebb vámpírja.
-Találkozni akarok vele!- jelentette ki Rosalie.
-Jó ötlet legalább mi is láthatjuk. Mát két hónapja nem láttuk, és már nagyon hiányzik nekünk.
-Akkor ez megbeszéltük 1 hét múlva utazunk.- jelentette ki Carlisle és Sziszi egyszerre. Ezen jót röhögtünk.





Sajnálom, hogy rövid lett de szét kellet bontanom mert hát ez két részes és a két részben két külön dolog szerepel majd. KRITIKÁT LÉGYSZÍ!(hatalmas kölyökkutya szemekkel nézek!)

9 megjegyzés:

кαт *-* írta...

nagyon jó lett megint :D

Névtelen írta...

Itt abbahagyni????
NAgyon jó lett, folytasd nagyon hamar

Kitti*.*

Anyíta írta...

szia
nagyon jó lett megint ez a fejezet. Nem esett le nekik a név hallatán semmi? :)
Kár. :)
Mindenesetre várom nagyon a folytatást, és szeretném megkérdezni, hogy kitehetem e a blogomra az oldidat? Persze ha nem gond. Még csak most csinálgatom de egy pár doog már van fenn, meg van egy történet is, amit az aloldalamra feltettem, azt egyébként egyik barátném írja.
És a kövi rész is rövid lesz? :)
Igazából mindegy, csak már úgy váro a folytit.

pusz

kácsa írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
kácsa írta...

Hali

Linda: nagyon szépen köszönöm.

Kedves névtelen: sajnálom de mit írtam két külön dologról lesz szó. (megsúgom a kövi részben mindenki elmeséli a saját történetét és hát az elég hosszú lesz de még visszatérek az utazásra.)

Anyíta: Hát igen mivel Alice-nak nem volt látomása és a Bella név eléggé gyakori. És nyugodtan nagyon örülnék neki!

Puszika! :) :D

คภςรא írta...

várom a folytit nagyon nagyon jó lett ez is

mesi28 írta...

Hogy nem akadtak fenn Bella nevén a Cullenek? Nem tűnt fel nekik???

kácsa írta...

Sziasztok

Hát mivel teljesen abban a hitben vannak, hogy Bella meghalt és Alice-nak sem volt látomása ezért nem gondolták volna. És az sem utolsó, hogy egy másik földrészen vagyunk

Topa írta...

:D nagyon-nagyon jó :) kíváncsi vagyok mi lesz ezután

Megjegyzés küldése