2009. október 22., csütörtök

Élj együtt! 1. fejezet I/II

Edward-ot és Emmett-et kicsit furcsán jellemeztem "Bella külsejére". Mert hát az én történetemben Bella a legszebb vámpír és az a lakja is nagyon jó.
Na de minek jártatom itt a számat olvassátok el!


Esküvő ½
Bella szemszöge

Már két hete Angliában vagyunk. Alice ez alatt a két hét a alatt teljes erőbedobással szervezi az esküvőnket.
Még soha életemben nem voltam ilyen boldog. Újra Edward-al vagyok és ráadásul nemsokára Mrs. Cullen leszek.
Alice teljesen kiborít. Csak két dolgit nem bíztam rá. A vendéglistát és a ruhámat. Mióta átvettem a képességét láttam, hogy minden ruhát akart volna nekem. Alig takart volna valamit és minden habos babos.
Sajnos most naponta mennem kell ruhapróbára és Edwardnak is. Egyikünk megjön másikunk megy is. Alig lehetünk kettesben. A többiek kitalálták azt, hogy csak a nászúton legyünk együtt.
Szegény Kety és Jon-t is belerángatta a szervezésbe. Alice és Kety lesz a koszorúslány. Rosalie fog játszani a zongorán. Sana pedig a tanúm lesz.
-Bella! Hahó hallod, amit egyáltalán mondok?- ébresztett fel Alice kicsit mérges hangja.
-O, bocsi. Mit is kérdeztél?
-Csak azt mondtam, hogy kéne a vendéglista.
-Edward része már megvan, csak az enyém, hiányzik?- ő csak bólintott.
-Na de nyomás fel és írd össze kiket, akarsz meghívni.- kezdett tuszkolni a lépcső felé.
Éppen a széken ültem az asztalnál, mikor egy kéz, kikapta a kezem alól a papírt és hangosan felnevetett.
-Végre sikerült úgy bejönnöm, hogy nem vetted észre.- mondta a világ leggyönyörűbb hangja.
-Edward, légyszí ad vissza, mert Alice megfolyt, ha nem írom meg.- a karját kinyújtotta én meg elkezdtem ugrálni a papírért.
-Na. Végre kettesben vagyunk te meg fontosabbnak, találod a vacak vendéglistát, mint engem. Ez nagyon bánt.- játszotta meg a szomorúságot.- Ha játszani akar hát, belemegyek!- gondoltam magamban.
-Bocsánat mivel kárpótolni?
-Van pár ötletem.- mosolygott rám kajánul. Hirtelen felkapott az ölébe és lefektetett az ágyra. Elkezdte csókolgatni a nyakamat én meg a hajába túrtam miközben jóleső sóhajok, hagyták el a számat. Nem bírtam tovább felrántottam az ajkaimhoz és szenvedélyesen megcsókoltam.
Nem sokkal ezután én kezdtem el csókolgatni a nyakát. Belőle és sóhajok törtek fel.
Hirtelen Alice, Rosalie, Em és Jazz tört be.
Engem a fiúk fogtak le míg szerelmemet a lányok. Igen furcsa, hogy engem a fiuknak kell lefogniuk. Még így is simán ki tudnék törni a szorításuk alól, de Alice gondolatai megfékeztek.- Ha akár bármelyikőtök egy lépést is tesz Bella, megy a vissza az esküvőig a Volturi-hoz!- erre én egy kicsit lenyugodtam, de Edward még küzdött.
Még csak most tűnt fel, hogy egyikünkön sincs felső és Edward öve ki van csatolva.
Szerelmem morgott egyet de nem értettem.- Hé Ed nyugi mindenki tudja, hogy Bella a világ legcsinosabb vámpírja, ezt még Rose is bevallotta és nem féltékeny rá. Miért nem ismerhetem el? Még Jazz és apa is elismeri!- halottam meg Em hangját.
-Nem érdekel Emmett, de most azonnal vedd le a kezed Belláról!- szűrte a szavakat a fogain keresztül.
-Jó-jó. Legalább lesz egy kis ingyen pornó.- Emmett elengedett én meg a másik karomat kirántottam Jasper-éból. Gyorsan felleptem egy másik pólót és leültem írni a vendéglistát.
Pár másodperc múlva a többiek is kimentek. Egy kezet éreztem ami átkarolja a vállamat hátulról.
-Hogy miért kell a testvéreinknek ilyen makacsnak lennie?- búgta a fülembe. Letettem a ceruzát és felálltam. Az ölelésébe bújtam.
-Nem tudom, de szerintem Alice-nak van valami köze hozzá.
-Ez hallottam Bella! És, hogy tudd Emmett ötlete volt!- szólt fel kedvenc barátnőm.
-Akkor kijavítom. Ne tudom, de szerintem Emmett-nek va valami köze hozzá.- javítottam ki az előző mondatomat. Erre az említett hangosan felröhögött.
-Nagyon szívesen!- mondta.
-De mit?- kérdeztük egyszerre.
-Igaz, hogy jó a hallásunk, de attól még szeretem, ha előttem vagytok, és úgy beszélünk. Edward meg fogta a kezemet és kezdet kifelé húzni.

Edward szemszöge

Még most sem hiszem el, hogy Bella él és feleségül jön hozzám.
Persze Alice teljes erőbedobással dolgozik az esküvőn. Bell egyedül a ruhát és a vendéglistát nem hagyta rá. Nekem teljesen mindegy, hogy miben jön hozzám. Csak legyen a feleségem.
Alig várom már, hogy Mrs. Cullen-nek szólítsam.
-Hé Alice. Bella hol van?- kérdeztem meg.
-Felküldtem, hogy írja össze a vendéglistát.- csak bólintottam.
Furcsa volt, mert Bella mindig megérzi, ha a közelében vagyok. De most még az ajtó nyitódására és csukódására sem figyelt fel. Láttam, hogy egy listát ír. Gyorsan kikapta a kezei alól.
-Végre sikerült úgy bejönnöm, hogy nem vetted észre.- mondtam mire hátrafordult.
-Edward, légyszí ad vissza, mert Alice megfolyt, ha nem írom meg.- ilyen könnyen nem adom be a derekamat. Kinyújtottam a karomat ő meg elkezdet ugrálni érte.- Oly édes, mint egy kiscica, aki a játékárét ugrál.
-Na. Végre kettesben vagyunk te meg fontosabbnak, találod a vacak vendéglistát, mint engem. Ez nagyon bánt.- játszottam meg a sértődöttet. Láttam, hogy belemegy a játékba.
-Bocsánat mivel kárpótolni?
-Van pár ötletem.- mosolyogtam rá kajánul. Hirtelen felkaptam, és az ágyra fektettem. Elkezdtem a nyakát csókolgatni. Az ő száját jóleső sóhajok hagyták el. Miközben ezt csináltam ő a hajamba túrt. Hirtelen felrántott és szenvedélyesen megcsókolt. Most ő szakította meg a csókunkat, mert átért a nyakamra. Most az én számat hagyták el jóleső sóhajok.
A testvéreim rontottak be a szobába. Bellát Emmett és Jasper fogta le, míg engem Alice és Rosalie.- Ha akár bármelyikőtök egy lépést is tesz Bella, megy a vissza az esküvőig a Volturi-hoz!- halottam meg Ali hangját. Láttam, hogy Bella egy kicsit lenyugodott, de én nem. Most a legperverzebb felem jött felszínre, de szerencsére nem mondtam ki hangosan.- Hogy merészelnek Bellától elválasztani?! Nem látják, hogy egymást akarjuk testestül lelkestül. Esküszöm, ha most azonnal nem kapom meg Bellát, felrobbanok a vágytól, vagy Bellára vetem magam, és nagyon nem érdekel, ha bárki is végignézi. Kell nekem nagyon! Most nem a vérére vágyom. Hanem a testére mindennél jobban. Nem tudom ki találta ki ezt a hülyeséget, hogy csak is kizárólag a nászúton szeretkezhetünk, de ha megtudom letépem a fejét. Nem látják, hogy ez nekem mekkora kínszenvedés. Még mikor Bella ember volt akkor is vágytam a testére, de tudtam avval kordában tartani magamat, hogy Bellát könnyen bánthatom. De most nem árthatok neki. KELL NEKEM Ó! NAGYON KELL!- a eszmefuttatásom végére egész tűrhető állapotba kerültem. Még csak most vettem észre, hogy Bellán nincs felső és rajtam se de még az övem is ki van kapcsolva. De ekkor egy nekem nagyon nem tetsző gondolat tört be a fejembe.- Hogy lehet Bellának ilyen jó teste. Igaz, hogy Rose a nekem megtestesített csoda de akkor is. Ha Rose és én nem lennénk együtt és Bell és Edward se akkor tuti, hogy meg akarnám magamnak szerezni Bellát. Nem Emmett nem gondolhatsz ilyeneket, mert két gondolatolvasó is van egy szobába, és az egyik borzasztóan zavarba jönne a másik meg letépné a fejedet!- ezt azért nem tűrhetem. Ez még Em-tő is sok. A torkomból egy morgás törte fel. Erre Emmett magyarázkodni kezdett.- Hé Ed nyugi mindenki tudja, hogy Bella a világ legcsinosabb vámpírja, ezt még Rose is bevallotta és nem féltékeny rá. Miért nem ismerhetem el? Még Jazz és apa is elismeri!- közölte velem gondolatban.
-Nem érdekel Emmett, de most azonnal vedd le a kezed Belláról!- szüretem a fogaim közül.
-Jó-jó. Legalább lesz egy kis ingyen pornó.- vigyorodott el Emmett. Amit elengedte Bellát, az említett a másik karját kirántotta Jazz fogása alól. Elrohant felkapott egy másik felsőt, de a helyett, hogy ide jött volna hozzám leült a székre és elkezdet újra írni. Egy kicsit elszontyolodtam.- Most itt hagyunk titeket kettesben. De ha még egy ilyen alakalom lesz Edward akkor, esküszöm, elküldöm Bellát a Volturi-hoz az esküvőig.- csak bólintottam. Kimentek, én gyorsan magamra kaptam egy másik pólót. Odamentem Bellához és hátulról átöleltem a vállát.
-Hogy miért kell a testvéreinknek ilyen makacsnak lennie?- súgtam a fülébe. Láttam, hogy leteszi a ceruzát. Felállt és a ölelésembe bújt.
-Nem tudom, de szerintem Alice-nak van valami köze hozzá.- mormolta.
-Ez hallottam Bella! És, hogy tudd Emmett ötlete volt!- szólta fe kedvenc húgom.
-Akkor kijavítom. Ne tudom, de szerintem Emmett-nek va valami köze hozzá.- javította ki az előző mondatát Bella. Persze Emmett hangosan felnevetett.
-Nagyon szívesen!- mondta.
-De mit?- kérdeztük egyszerre.
-Igaz, hogy jó a hallásunk, de attól még szeretem, ha előttem vagytok, és úgy beszélünk.
Meg fogtam a kezét és elkezdtem kifelé húzni. Lent a nappaliba voltak a többiek. Mi is elfoglaltuk a helyünket.
-Na szóval Em hallgatunk.- mondta szerelmem.
-Na szóval ezért találtam ki mert…


Na itt a vége az elő felének. Légyszí KRITIKÁT! Ja és ha írsz akkor írd le szerinted Emmett miért találta ki. Megsúgom 2 indok van. És aki eltalálja mind a kettőt az a nászutat megkapja e-mail-ban KORÁBBAN mint ahogy kint lesz. Csak írjátok meg az e-mail címeteket. Ígérem nem élek vissza vele.

9 megjegyzés:

Ivi Sunshine írta...

Szia!
Hát mivel nem hiszem, hogy eltaláom jobb találgatni. Szerintem azért mert Alice ezt tette vele meg Rosalieval. És mert szereti szivatni őket.

Pusy:Ivi

Névtelen írta...

nem tudom de nagyon jóó és nagyon várom a folytiti kivácsi vagyok mi lesz még benne de reméelm még sok ilyen incidens
puszi LiLi
siess vele lécci

คภςรא írta...

ez is fantasztikus lett várom a folytatást

mesi28 írta...

Szerintem egyrészt szívatni akarják őket, másrészt pedig a hagyományokra hivatkoznak.
Amúgy naon cool!!!
Bár nem hiszem, h eltalálom, de az e-mail címem: cs.mesi28@citromail.hu

кαт *-* írta...

nagyon szupi lett !!!

Rosalie írta...

Szija!!
nagyon jó lett:)
szerintem azért mert eddig mindegyiköjükkel ezt csinálták mikor az első esküvő elött voltak és most ök is ezt csinálják Edwardékkal:)(saxom100@vipmail.hu)
amugy imádom:)
pusziii,Rosalie

kácsa írta...

Sziasztok!

Aki az írt, hogy mert szívatni őket az eltalálta.
A másikhoz meg közel jártok nagyon közel.

És köszönöm mindenkinek aki eddig írt kritikát!

Puszika!:) :D

Névtelen írta...

Szia

Jó ez az új dizi, nagyon jó, az első feji is^^

sivatni akarják őket, és mert Ed is így tett anno velük, az első esküvőjüknél..(sztem)

várom a folytit^^

pusszíí:Detty
d.etty@freemail.hu

Topa írta...

Nagyon szupcsi lett =D

Megjegyzés küldése